Ons aanbod

Crossroads biedt executive search aan. Wij zoeken - en vinden - kandidaten voor posities in het senior management, Raden van Bestuur, Raden van Commissarissen of Raden van Toezicht of Advies en zware professionals die een autoriteit zijn binnen hun vakgebied.

Wij werken voor toonaangevende organisaties waar innovatie en onderscheidend vermogen doorslaggevend zijn. Onze klantenkring bestaat uit MKB-bedrijven en start ups, maar ook voor beursgenoteerde multinationals werken wij vaak en met succes.   Ons bureau gelooft in focus: de partners van Crossroads zijn al jaren zeer gericht actief in een afgebakend deel van de arbeidsmarkt. Deze langjarige investering in sectorkennis leidt niet alleen tot een groot netwerk, maar betekent ook dat wij met verstand van zaken over uw dilemma’s kunnen meedenken. Onze specialisaties zijn: - ICT, internet en e-commerce - Handel, FMCG & Retail - Banking,  Finance, Leasing  - Investment management & vermogensbeheer  - CEO's, CFO's, CIO's, HR-Directeuren en COO's voor familiebedrijven  Wij onderscheiden ons door een actueel en toepasbaar netwerk van moderne, high level directeuren en senior managers en specialisten die tot de top van hun beroepsgroep behoren. Kenmerkend voor ons bureau is de hoge succesratio, de snelheid en samenwerking middels exclusiviteit in twee richtingen. Wij stellen veel en lastige vragen omdat wij graag goed willen begrijpen met welke dillemma's u worstelt. Ons proces is transparant en communicatie met alle betrokkenen staat hoog in het vaandel.

In situaties waarin vertrouwelijkheid nog meer dan anders van belang is, kunnen wij Executive Searches volledig “onder de radar” uitvoeren. Hierbij benaderen wij kandidaten uit ons bestand en onze persoonlijke netwerken en voegen daar Executive Search aan toe. Tenslotte werken wij al jaren met informanten die een zekere autoriteit binnen de betreffende markt vormen.

Crossroads Executive solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close