Over ons

Over Jopke Moulijn

Na vele jaren in verschillende (HR) management- en adviesrollen bij diverse internationale organisaties werkzaam te zijn geweest, heeft zij in 2007 de overstap gemaakt naar executive search. Het verbinden van organisaties en mensen en het onderzoeken van hun drijfveren is wat haar interesseert.

Zij is  ervan overtuigd dat elke professional een unieke en waardevolle bijdrage levert aan een organisatie mits hij of zij weet wat zijn of haar unieke talenten zijn en hoe deze optimaal te gebruiken. Jopke heeft een speciale interesse in organisatie- en leiderschapsprogramma's. Daarnaast houdt zij zich in praktijk bezig met Executive Search (vooral op management- en directiepostities voor bedrijven in Financiële en Zakelijke dienstverlening, Advanced Technology, Digital en Media), Executive (Team) coaching en Leadership development vraagstukken.


 

 

Over Roan Straatsma

RoanNa diverse commerciële functies binnen technologiebedrijven maakte ik in 2002 de overstap naar de bureauzijde van arbeidsbemiddeling. Na ruim negen jaar recruitment-ervaring binnen drie verschillende functies bij de marktleider, brak begin 2011 de tijd aan om het verschil te ervaren tussen ondernemend zijn en ondernemer zijn.

Sinds eind 2007 ben ik actief in Executive Search en kan ik mijn grote interesse in de drijfveren van mensen en organisaties combineren met advisering en het geven van een concrete invulling aan het versterken, innoveren en veranderen van mensen en organisaties. Hoewel ik qua schaalgrootte voor start ups tot en met beursgenoteerde multinationals werk, heb ik een sterke voorkeur voor organisaties met de mentaliteit van een runner up waarbij lef en innovatie hoog in het vaandel staan.

Ik ben getrouwd met de vrouw die ik in 1991 ontmoette en wij hebben twee zonen. Buiten mijn werk wandel ik graag met mijn gezin en hond in het bos, bezoek ik concerten en festivals, speel ik piano en rijd ik op een Engelse motorfiets.

Crossroads Executive solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close