Over ons

Over Roan Straatsma

RoanNa diverse commerciële functies binnen technologiebedrijven maakte ik in 2002 de overstap naar de bureauzijde van arbeidsbemiddeling. Na ruim negen jaar recruitment-ervaring binnen drie verschillende functies bij YER, brak begin 2011 de tijd aan om het verschil te ervaren tussen ondernemend zijn en ondernemer zijn. Een keuze en stap waarvoor ik tot op de dag van vandaag zeer dankbaar voor ben.

Sinds eind 2007 ben ik actief in Executive Search en kan ik mijn grote interesse in de drijfveren van mensen en organisaties combineren met advisering en het geven van een concrete invulling aan het versterken, innoveren en veranderen van mensen en organisaties. Hoewel ik qua schaalgrootte voor start ups tot en met beursgenoteerde multinationals werk, heb ik een sterke voorkeur voor organisaties met de mentaliteit van een runner up waarbij lef en innovatie hoog in het vaandel staan. Crossroads heeft de afgelopen 10 jaar veel extra ervaring opgedaan met start-ups en scale-ups, vaak bedrijven met een hoog digitaal karakter die dat combineren met verschillende vormen van duurzaamheid.

Ik ben getrouwd met de vrouw die ik in 1991 ontmoette en wij hebben twee zonen. Buiten mijn werk wandel ik graag met mijn gezin en honden in het bos, bezoek ik concerten en festivals met vrienden en/of familieleden, speel ik piano en drums en rijd ik op een Engelse motorfiets.
Crossroads Executive solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close