Kandidaten

Hoogopgeleide kandidaten die zich succesvol hebben ontwikkeld binnen senior management of directiefuncties met een accent op general management, sales en/of marketing management of ict-management, worden door ons benaderd voor posities binnen aantrekkelijke organisaties. Deze ondernemingen bieden ruimte aan hoogenergieke mensen met een sterke resultaatgerichtheid en een goed gedoseerde veranderdrang. In deze situaties werken wij volledig vanuit onze opdrachtgevers beredeneerd.

Voor kandidaten binnen deze functionele gebieden die aantoonbaar behoren tot de top 5% van hun doelgroep, geldt dat wij tevens kandidaatgestuurd kunnen werken. Hierbij worden een of meerdere gesprekken met de kandidaat gevoerd teneinde tot een nauwkeurige schets te komen van een potentiële nieuwe werkomgeving. Daarna voeren wij een anonieme verkenning uit namens de kandidaat. Wanneer er op basis van een korte beschrijving van een kandidaat en zijn of haar motivatie om een bepaalde positie te vervullen, concreet belangstelling is getoond door organisaties binnen ons netwerk, bepalen wij met de kandidaat om al of niet tot een introductie over te gaan. Deze methodiek kan voor zowel werkgevers als kandidaten zeer succesvol zijn. Het leent zich uitsluitend voor kandidaten met een zeer bijzonder profiel, een scherp beeld van wat zij kunnen en ambiëren en een sterk track record. 

Crossroads Executive solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close